Cara Download Movie Secara Percuma di Internet

Posted by Rafhan on Saturday, 14 January 2012

download movie, porn video, adult movie, redtube, xvideo,muat turun filem


Salam Guys, kali ni nak kongsi websites untuk download movie. Kalau orang Malaysia sebut sedut movie.Tak kira lah latest ke old school punya movie ke, kalau pandai search mesti jumpa kan. Ini semua direct download.

Kepada pengguna broadband, tidak digalakkan download pakai direct. Kalau nak sangat download pergi cyber cafe download. Dapat jimatkan bandwith.



01. Warez-BB
Forum ni dah jadi top list aku kalau aku nak cari movie ke apa. Kalau dead link, mesti cepat je link tu renew kepada yang baru. Cepat dan efisien.keh keh keh. Download link yang selalu ada Rapidshare, Megaupload dan HotFile. Tapi forum ni kena register dulu lah baru boleh dapatkan link download untuk movie tu. Games yang macam Diner dash, Sally Spa etc etc itu semua pun ada. Full. No trial. Member dalam forum tu dah crack awal-awal untuk kasi semua orang download. Dan zero virus.


02. Mediafire4u
Kat website ni hanya ada link download dari Mediafire sahaja. Siapa tak sayang Mediafire. Server laju kalau nak sedut tapi ikut time gak kadang-kadang. Website ni hanya kasi movie untuk disedut. Kepada yang peminat fanatik Hindustan. Korang boleh jumpa movie Hindi kat sini gak. Nak request movie? Tinggalkan movie apa kau nak kat shoutbox website tu.


cara nak download movie guna mediafire ada kat sini


03. Teh Paradox
Ini satu lagi forum yang sediakan link untuk download. Kena register gak baru boleh merasai kenikmatan senarai list movie yang ada dalam tu.kah kah kah. Aku jarang pergi kat forum ni sebab selalunya movie yang aku nak dah ada kat Warez-BB. Kalau tak ada baru search kat sini. Ouh. Sama macam forum Warez-BB. Download link yang selalu ada kat sana Rapidshare, Megaupload dan HotFile.


Itu antara port aku untuk search movie omputih.keh keh keh. Yang kat bawah ni port untuk cari movie malaysia dan movie omputih sekali.


04. Aku Muzik Hampa
05. Syok.org


Ok dekat bawah ni ada senarai website lain untuk korang download movie. Korang godek-godek la sendiri.


http://www.warez-bb.org/index.php
http://mediafire4u.com
http://akumuzikhampa.blogspot.com/
http://2smallsizemovie.blogspot.com/
http://www.mediafiremovie.org/
http://www.300mbunited.com/
http://jieazzmovie.net/
http://www.teamaryzs.com/
http://mediafiremoviez.com/
http://jiwang.org
http://www.300mbmovie.com/
http://w3.tbd.my/
http://www.getmediafire.com/
http://amoviesz.com/
source: rojakstory

{ 6 orang bercakap... read them below or add one }

Niza Romli said...

thanks raf...boleh try satgi :)

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan...terima kasih atas infonya...

masterkuro said...

warez-bb leh masuk ke?nape aku xleh masuk pun, dh lama dh..ke aku sorg jek?

Anonymous said...

I'd like to thank you for the efforts you've put in penning this blog.
I am hoping to see the same high-grade blog posts from you later
on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal blog now ;)
Also see my page :: real money online slots

WakJoko said...

Salam dan terimakasih kerana sudi share info2 yg berguna ini...
For your info...Jiwang Networks sudah tidak beroperasi lagi.

Sekarang ramai otai2 dari Jiwang Networks lepak kat Godam.Org

Azlan said...

Thanks bro atas info yg menarik ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...