SIMKAD HALO TELCO COD BANGI & KAJANG PM-0125586734

Posted by Rafhan on Saturday, 30 November 2019





Untuk pengetahuan semua, ramai yang telah bertukar kepada plan Halo Telco, kerana ia merupakan antara pelan yang termurah di malaysia pada masa sekarang. Harga Simkad juga antara yang termurah iaitu RM 5 sahaja dan tersedia dalam semua size iaitu Micro, Mini dan statndard sim. Anda boleh mendapatkan simkad halo telco yang murah ini secara poslaju diseluruh negara atau secara cash on delivery (COD) di area Bangi, Kajang dan Sungkai. Urusan pendaftaran akan diuruskan oleh saya dan anda bebas untuk mengguna nombor baru atau untuk kekalkan number. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang pelan Halo Telco yang tersedia, anda boleh klil link di bawah:


👇👇👇👇👇👇
PELAN HALO TELCO

👇👇👇👇👇👇
PELAN HALO TELCO

👇👇👇👇👇👇




TuneTalk HaloTelco

✅Plan cantik gila

✅Fb Wasap Unlimited

10gb rm10 sebulan add quota

Call Unlimited

Xde 1 telco leh lawan kecuali...
Telco coverage x bnyk.. Umobile. 

Harga bawah rm50 memangg tune sungguh. 
Menang habis.

Pakej Celcom 80 pun kalah.
Xpax 50 pun kalah
Xpax prepaid pun kalah
Celcom gold 80 kalah.
Xox kalah.
Digi 80 pun kalah
Digi prepaid pun kalah
Maxis postpaid 128 sebulan pun kalah.. Kecuali one prime
Hotlink pun kalah

Altel kalah
Tone wow kalah

Umobile mng.. Tp coverage
Yes4g menang tp speed up 4mbps Dan selected phone sahaja.. Dan xde call unlimited... Kecuali pakej mahal skit... 
Jadi tunetalk win abes.


Untuk mendapatkan Simkad Halo Telco Tune Talk yang panas ini,. Whatsapp atau call saya Rafhan, 0125586734 atau klik link di bawah untuk respon pantas.

👇👇👇👇👇👇

👇👇👇👇👇👇
👇👇👇👇👇👇

Madu Halia Bentong Melancarkan Peredaran Darah

Posted by Rafhan on Thursday, 21 December 2017

madu halia bentong

Assalamualaikum.  Pernah dengar tak Madu Halia Bentong? Produk ni dah makin femes sekarang. Insyaallah nanti akan jadi lebih femes dari air Madu Lemon. Madu Halia Bentong ni sangat sedap tau. Sesuai sangat kalau nak minum campur dalam teh. Halia Bentong tak sama macam halia biasa atau halia cina. Halia Bentong adalah Halia berkualiti tinggi yang di tanam di sekitar Bentong, Janda Baik dan Bukit Tinggi. Jadi kualiti halia ni melibatkan suhu, jenis tanah dan cara penjagaan. Memang sukar disapati kalau ditanam ditempat lain, malah hampir mustahil orang kata.

Halia bentong mempunyai pelbagai khasiat. Antara Khasiat yang paling utama saya nak highlight di entry kali ini adalah Tentang Sistem Aliran Darah,



Halia Bentong merangsang sistem Aliran Darah dengan cara:


  • Kurangkan kepekatan darah . Seterusnya cegah serangan jantung.
  • Mengurangkan kolesterol.
  • Membersih darah dan cegah bekuan darah.
  • Cegah angin akhmar.
  • Mencegah penyakit tua dan nyanyuk / alzheimer dengan amalan makan halia.

madu asli

Sekarang tak perlu pening kepala nak dapatkan MADU HALIA BENTONG yang original. Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn. Bhd. dah keluarkan Madu Halia Bentong yang di jamin original. Siap ada kelulusan dari Standard Malaysia lagi. Tak perlu was was dah nak beli kat pasar malam.



Jom amalkan gaya pemakanan yang sihat. 


Artikel ini dibawakan khas oleh

Ruam Bayi Powder

Posted by Rafhan on Friday, 20 May 2016

Ruam bayi powder, ruam baby powder

ruam bayi powder, bangi, kajang, shah alanm, brunri, indonesia

Ruam Bayi Powder diperbuat dari tanah liat putih yang berkualiti tinggi dan ditambah dengan air bertapis (tanpa klorin).Mempunyai permintaan tinggi di luar negara. Merupakan Penawar Ekzema & Psoriasis terbaik dunia,
Info Tambahan tentang produk :
* Selain merawat ruam,ia juga sesuai untuk semua jenis penyakit kulit seperti psoriasis, ekzema, gatal-gatal,kudis buta, kayap, demam campak dan lain-lain yang berkaitan dengan penyakit kulit
Nak tahu apa yang best sangat Ruam Bayi Powder ni?
* Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.
* Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.
* Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .
* Satu bekas tahan agak lama. Selalunya saya guna beberapa bulan.
* Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, Alhamdulillah setiap kali sapu ruam atau penyakit kulit anak-anak kita semakin berkurangan.
* Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.
* Selamatlah anak-anak anda terutama yang masih bayi, sebab kandungannya dari 100% bahan semulajadi seperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.
* Ruam Bayi Powder ini sememangnya sangat menjadi pilihan ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam.
Ramai yang cakap berbaloi, murah dan berkesan! Banyak testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati. Alhamdulillah!
100% semulajadi serta sunnah nabi S.A.W. Ini kerana ia salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit seperti yang terdapat di dalam Hadith Sohih di atas yang membuktikan Nabi SAW menggunakan tanah liat mengubati penyakit kulit dan lain-lain penyakit.
Call/PM/Whatsapp, Rafhan, 0125586734 untuk pertanyaan & pembelian. Harga dijamin terlajak murah.

Agen Minyak Herba Asma Mujarab Diperlukan

Posted by Rafhan on Monday, 25 January 2016



Di atas permintaan yang menggalakkan bagi Minyak Herba Asma Mujarab, kami mengalu-alukan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi Agen Minyak Asma Mujarab. Agen sangat diperlukan bagi negeri Sabah & Sarawak.

Hubungi saya, Mohd Rafhan- 0125586734 untuk pertanyaan & pembelian. Kuota adalah terhad, jangan lepaskan peluang keemasan ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...