Template Blog Yang Comel & Cantik

Posted by Rafhan on Tuesday, 24 April 2012

Salam guys. mungkin masih ada blogger yang masih tercari-cari template blogspot yang sesuai untuk blog anda. Saya cadangkan supaya u all pergi usha kat link template blog di bawah ni, manalah tahu, kalau ada template blog yang cantik dan comel yang korang berkenan.
Contoh template blog yang disediakan dalam premiumbloggertemplate.com

Tapi ingat, sebelum tukar template blog, jangan lupa buat recovery template asal, manalah tahu kalau ada problem waktu tukar template, sebab sesetengah coding yang disediakan mempunyai masalah dari segi kesesuaian dengan blog kita yang sedia ada. Selamat mencuba.

{ 12 orang bercakap... read them below or add one }

Redlomo said...

terima kasih atas link yang berguna ini .. www.redlomo.com :)

Blossom Heart said...

betul ke cute??? nakkkk...:)

Reginald Chan said...

Thank for you sharing! I strongly believ in BTemplates :)

This is the template I found in BTemplates.

http://www.bigfatreality.blogspot.com

oktant said...

Wah... memang banyak pilihan template menarik kat situ.

p.s: Saya pun dah lama tak tukar template ni.

[sutera kasih] said...

menarik..thanks for sharing !

aidajusoh said...

nice sharing :)

MK Kimi said...

puashati dengan template skrg walaupon so simple.

dapat kat http://www.forblogger.net/

yg pentingnya ada ciri2 SEO ;)

slmt berblogging semua

Niza Romli said...

ala raff..akk pun tak pndai sgt la pasal widget followers tu. tapi dl akk penah jadi mcm ni jgk...tak igt dh cemana buat. Raff kena rajin ty pada kengkwan yg lain...sabo ye.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wee...GK tak rasa lagi nk tukar templete wlpn dh lama pakai.. konon setia la ni haha...

bagus la dapat share entry ni dengan bloggers lain hehe

Bulan Ikut Suka said...

<~~~ Bulan masih tercari2 blog yg template yg sesuai ngan blog Bulan...ada je yg x kena...bila view dah ok tp nak edit ssh...bila edit senang, view ntah pape...pening2....

thira thira adie said...

add me :)

the tempo of life said...

blh tumpang tanya? blog awak ni pakai template ape ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...