Ucapan Hari Lahir Dalam Bahasa Arab

Posted by mohd rafhan abd samat on Tuesday, 8 January 2013

Salam guys, hari ni nak share ucapan hari jadi dalam bahasa arab. Aku dapan Info ni pun dari kawan waktu sekolah rendah dulu, namanya Hanan Abd Rahman. Die ni pernah menetap kat Jordan waktu dia sambung belajar dulu. Ok, ucapan selamat hari jadi dalam bahasa arab ialah:

"Sanah Helwah"

Kalau nak sebut nama orang. Contoh la, kalau nak bagi ucapan hari lahir kat Hanis Zalikha, sebut macam ni.

Sanah Helwah Ya Hanis Zalikha

Ok, Diharap dengan info kali ni, dapat membantu anda untuk mengorat perempuan arab dengan memberikan ucapan hari lahir tepat pada waktunya (apa aku merepek ni). Kalau, ada siapa2 yang power bahasa arab kat sini, tolong betulkan saya kalau info ini ada kesilapan.

Ok, lah aku nak bagi kredit sikit kat kawan aku hanan ni, Ini gambar hanan yer. Lama sungguh tak jumpa dia.

happy birthday, ucapan hari lahir

{ 0 orang bercakap... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...