Cara Mudah Hack Password Wifi Orang Lain

Posted by Rafhan on Monday, 20 February 2012


Salam Guys. Hari ni saya nak ajar bagaimana cara nak hack wifi orang  lain. Apa yang anda perlu kan untuk menggodam wifi ialah anda memerlukan sedikit keberanian.

Caranya begini. Perfi kat kawan2 atau jiran-jiran korang yang guna Wifi, lepas tu mintak no pin/ password  WIFI diorang. Lepas tu guna la no PIN tu untuk unlock diorang punya WIFI secara percuma. Selamat melayari Internet.  Sekian sahaja prank untuk hari ini.

P/S: penulis tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kecedaraan fizikal selepas anda membaca entry ini.

{ 7 orang bercakap... read them below or add one }

ezasunflower said...

X rasa terkena pun sebab before baca dah tahu dah nak prank org ni... hehe @__@

Faeiz said...

Hampeh Tul...:-p

KiD said...

jumpa di crack WPA2-PSK..
seb bek entry lawak.

http://shakiddo.com/crack-wifi-unifi-penting/

Ct R Miena said...

cayalah!!! hehehehe

anun said...

ade x cara senang nak hack wifi tanpa guna software.
sesiapa y tahu, boleh email di anun_dabluv@yahoo.com

P/s amat memerlukan. wifi kt rumah xleh connect ngn phone even gune password y betul

Anonymous said...

eh....apeda....hampeh gile idea ko...hahaha

Anonymous said...

Rasenya Vidal 5 tahun he yg bt cm gitu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...