Nak Beli Daun Belalai Gajah?

Posted by Rafhan on Wednesday, 16 November 2011


Uncle Yik Poh Ling di ladang herba miliknya

Sejak entry tentang Daun Belalai Gajah mempunyai khasiat untuk menyembuhkan kanser, ramai respon di blog aku yang bertanyakan kat mana nak beli daun belalai gajah. Actually aku pun tak tahu nak beli kat mana daun ni, tapi lepas search kat internet jumpa jugak. Harap info ni dapat bantu sesiapa yang mencari daun belalai gajah.  Info ni pun aku dapat dari blog Kongsi Bersama Nora. 

Uncle Yik Poh Ling dari Pekan Pantai Seremban. Beliau adalah salah seorang penanam daun belalai gajah. Ladang herba ini terletak berhampiran bandar Pantai kira2 10km dari Seremban. Ladang seluas 12 hektar ini bukan saja mempunyai herba daun belalai gajah tetapi juga ditanam lebih 500 herba yang lain dan sebilangannya berasal dari negara Asia. Meh baca selanjutnya di blog beliau Uncle Yik PohHubungi atau datang terus ke ladang beliau di Pekan Seremban 012-6773693

{ 2 orang bercakap... read them below or add one }

alexa yussida said...

bagusnya pakcik nih..siap ad ladang tuh..nti papehal bole terjah sana je..tp cmne rupa daun belalai gajah...huu

Anonymous said...

ada tak jual dlm bentuk tablets atau kapsul?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...