Carta TOP 10 blog pecinta haiwan terhangat di Malaysia

Posted by Unknown on Saturday, 28 August 2010

 
Sejak akhir-akhir ini, blog pecinta haiwan tumbuh bagaikan cendawan di negara kita. Fenomena yang berlaku ini diharapkan dapat memberikan impak yang positif terhadap masyarakat, iaitu memupuk kesedaran dalam penjagaan dan kebajikan haiwan kesayangan mahupun haiwan yang terbiar di jalanan. Berikut adalah senarai 10 buah blog pecinta haiwan yang terhangat di negara kita.
 

{ 10 orang bercakap... read them below or add one }

azrul adnan said...

Tahniah raf..n kami sayang kucing..
erm..bertambah kerinduanku pada si didy di umah aku..hope dia baik2 saja..

Papa Hero said...
This comment has been removed by the author.
Papa Hero said...

http://kuyuksan.blogspot.com
http://cekap.chetzyusof.com

Papa meow said...

Salam singgah, setuju dgn papa hero tu hehehe...
t kasih ye...:D

Adem Aizad said...

Thanks for the compliment hehehhee ..Saya sgt menghargai sebagai pendatang baru ..Thnx a lot

sweetie2010.blogspot said...

Banyak nyer pencinta binatang yer,bagus tu.

tapi banyak jugak sekarang ni perangai orang macam binatang..buang bayi lagi. Ya Allah baerilah hidayah pada mereka tu.

catlina7@yahoo.com said...

wow..terima kasih :), alhamdulillah..

harap kesedaran mengenai haiwan dapat dipupuk dgn lebih baik di negara kita ..amin..

oh ya dah lama sy tak update blog sebab agak sibuk dgn kerjaya harian..;)

umi_e said...

Salam...

Terima kasih sebab blog kami tersenarai dalam TOP TEN :)

* tak sangka *

Cik Siti said...

salam,

terima kasih sbb tersenarai dlm top10..blog sy sgt simple dan kurang entri baru sejak kebelakangan ni..
blog yg papahero senaraikan juga adalah pencinta haiwan tegar juga..hehe

Virusvadi said...

Nak iklankan haiwan peliharaan untuk dijual atau dikehendaki? Layari Uniaga.com Marketplace.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...